Besteld u voor 22.59 uur dan wordt uw artikel de volgende werkdag geleverd!

Vaste verzendkosten van € 4.95


Neutrale verpakking

Erotiekholland verzendt snel en anoniem naar uw adres. Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van Erotiekholland op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is..

Levering alleen op het door u opgegeven adres (niet bij de buren).

Uw order wordt verstuurd naar het door u opgegeven adres. Dit kan uw eigen adres zijn of een dropshipadres. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt uw order niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakket niet afgeleverd kan worden, krijgt de ontvanger een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Bij verzending via DHL, Bpost of FedEx worden er twee bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst

Hoe ziet een pakket van Erotiekholland er uit?

Hieronder ziet u voorbeelden van de buitenzijde van onze pakketten. Verder vindt u hier een afbeelding van een adressticker. De naam Erotiekholland is niet zichtbaar op het pakket. 

De bovenstaande sticker is een voorbeeld van de adressticker. De afzender is "Postorder" en als inhoud internetbestelling. Ook wordt aangegeven dat het pakket alleen mag worden afgeleverd op het aangegeven adres en niet bij de buren.


Betalen

Op erotiekholland.com kun je op diverse manieren je bestelling afrekenen:


Betalen via iDeal

iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel op internet. Je kunt veilig en snel afrekenen via je bank. Er worden voor iDeal betalingen geen extra kosten in rekening gebracht.   

Overboeking

Beschik je niet over de mogelijkheid om met iDEAL te betalen en wil je het bedrag toch via de bank/giro overschrijven? Dan kun je kiezen voor 'Overschrijven'. Probeer dit wel zo snel mogelijk te doen! Hoe langer je wacht hoe groter de kans is dat een artikel niet meer op voorraad is. Is de betaling via de bank bij ons binnen, dan sturen we dezelfde dag nog de bestelling naar je toe.

Let op dat het bij sommige banken enkele dagen kan duren voor het geld bij ons binnen is. Voor directe verzending adviseren we om voor iDEAL te kiezen.